Er sengetøy av egyptisk bomull bedre for huden?

Av alle rynkekremer og hårprodukter du har kjøpt, hvor mange har fungert? Har du noen gang tenkt på at sengetøyet du sover i kan hjelpe deg?

Det har seg nemlig slik at huden vår er elastisk, du har sikkert våknet opp med en lang sove rynke, fra pannen til haken. Det samme har sikkert skjedd med håret, du prøver å sove med det i en flette men uansett våkner du opp som et lykketroll.

Her er fordelen med egyptisk bomull sateng:

Egyptisk bomull har lengre fiber enn normal bomull og derfor nesten ingen skjøter. Uten skjøter, som virker som ru kanter, blir stoffet lang glattere og mykere og derfor mye mer hudvennlig. Med en høy trådtetthet på 300TC og vevd i et sateng mønster blir stoffet ekstra mykt og glatt noe som tillater at huden og håret til å "skli". Huden sitter ikke fast i en stilling for lenge som kan skape soverynker, stoffet lar huden puste og bevege seg. Det samme skjer med håret, i stede for at det henger seg fast lar egyptisk bomull sateng håret skli og holde seg rolig og samlet. I tilegg tilatter langfibret boull (egyptisk) at håret og huden holder på fuktigheten.

Så er det følelsen

Tenk deg, du ligger i det mest delikate og luksuriøse sengetøyet, du våkner en halvtime senere en normalt, du ser deg i speilet og alt er klart for dagen. Håret har holdt seg på plass og det er ingen soverynker.

Egyptisk bomull sateng er kort og godt snill mot både hud og hår på grunn av sine lange og glatte fibre som er i stand til å absorbere mer fuktighet enn vanlig bomull.

År etter år blir egyptisk bomull valgt som det ultimate stoffet for sengetøy i de mest annerkjente tidskriftene.

Health & Wellnes

Forbes Magazine

 


ikon for kunnskap

Få historiene, hent inspirasjonen