Lidenskap for kvalitet og det unike

Lidenskap for kvalitet og det unike

Lidenskap for kvalitet og det unike

Personlig har jeg alltid strevd med å ha ting som er unikt, for hvorfor ha en jakke som rett og slett er masse produsert i hjel? Unikt er nesten alltid en bra ting. De tingene du omringer deg med, om det er klær eller dekorasjon i huset, om ikke helt ned til hudkremen din er en del av deg. Stilen din og da snakker jeg ikke bare om klær men alt ved deg er etter min mening noe personlig, det er en del som gjør deg til deg, og dette sier jeg da på den minst materialistiske måten.

Ekte luksus for meg er noe som kan gi deg det lille ekstra i hverdagen. Ekte luksus er kvalitet. Ekte luksus er noe som kan gi deg glede, noe unikt, og lagd med så mye lidenskap og kjærlighet du kan kjenne det. Nå høres jeg sikker ut som den mest materialistisk og melodramatisk personen, men man føler seg virkelig bedre når man omfavner seg med luksuriøse ting. Det å vite at det er lagt genuine tanker bak noe vil gi deg en helt ny opplevelse.

Vi alle har en liten svakhet for kvalitet. Det mange glemmer er at kvalitet ikke handler om prislappen eller navnet, men om råvaren, håndverket og tanken som er lagt bak. Det er akkurat dette Tara fokuserer på. Hos henne finner du mer enn bare kvalitetsvarer til en god pris, men også hemmelige skatter som du ikke viste at du trengte! Tara bringer deg eksklusivt Paris Chic og autentisk tidløs eleganse. Med hennes visjon er det en ære for meg å få jobbe for Tara.

vase 

Få historiene, hent inspirasjonen