Tips til romantiske netter

Soverommet kan styrke eller skade rommantikken i hverdagen. Her er noen tips til hvordan ditt soverom blir romantisk.

Sengetøyet

Absolutt den viktigste delen av soverommet er hvor du sover, sengen. Jo mer behagelig sengetøy jo mer kos blir det. Egyptisk bomull sengetøy kan utentvil hjelpe dere her da den er ultra myk mot huden, og får hvem som helst til å slappe helt av i luksus kvalitet.

Vevingen

Jo mer interessant tekstur på sengetøyet, jo mer interessant natt. Hvordan sengetøyet er vevd kan skape en ekstra luksuriøs følelse. For eksempel når percale og sateng er vevd i langfibret egyptisk bomull er det vanskelig og ikke bli glad når man kryper inn i sengen. Denne teksturen er snill og behagelig mot huden og da er det vanskelig å komme seg ut av sengen.

Fargen på sengetøyet

Fargen i et rom kan påvirke humøret, dermed vill du ikke at det skal være for mørkt og heller ikke for lyst. Det fantastiske med vårt sengetøy er at du kan lett bytte ut putetrekkene mens du beholder det krispe innbydende hvite dynetrekket. For eksempel har Avenue Bosquet putetrekket en flotte farger som rammer inn putetrekket og gir en elegant følelse til soverommet. Og kanskje velger du friske toner som alltid hjelper til en romantisk stemmning. 

Selve soverommet

Når det kommer til helhets følelsen i et soverom er orden viktig. Det er ingenting romantisk med rot og kaos, dessuten kan et rotete soverom påvirke hvor godt du sover. Rydd soverommet jevnlig, dere kommer til å sette pris på det.

Dufter

Enten det er levende lys, pillow mist eller røkelse er dufter med på å intrige sansene. Levende lys skapper en avslappet stemning og duftlys er alltid spennende. Sjekk ut mine favoritt dufter og hjemmeparfyme for å finne den beste duften til soverommet.


Ønsker dere alle romantiske og luksuriøse netter!

Klem fra Tara

icon for soveromFå historiene, hent inspirasjonen