Soverom for hver årstid

Å følge hver sesong med å endre på soverommet er en god måte å bli insipert på samtidig som det skaper en behagelig følelse. I tilegg er det utrolig enkelt. Først å fremst, den enkleste måten å oppdatere soverommet er ved å endre sengen. Skift ut putene, legg over et teppe, bruk pynteputer, alt starter med sengen.

For det første mener vi at soverommet skal være et sted man kan slappe av. Det å endre på ting her skal ikke være stress. Det er derfor vi mener at hvit sengetøy er det mest elegante og enkle sengesettet man kan ha. Det tillater at du skifter ut farger hele tiden, når som helst og det vill alltid matche. Det er også derfor putetrekkene kommer i inspirerende farger som går med hver sesong.

Vinter

Det er ingen årstid som krever mer av oss for å komme seg ut av sengen. Den er varm, rik på komfort og luksus. Derfor anbefaler vi også varme farger. Det skal være behagelig å våkne før solen har stått opp, og jo bedre sengen matcher ditt humør jo større sjanse for å våkne med et smil. Naturlig mørke nyanser som burgunder, mørke blå og grå kan skape en varm og koselig stemming om vinteren. Sjekk ut Avenue Bosquet, Rue de Montessuy, Rue d’Auteuil og Hotel Suffren putetrekkene da disse kommer i mer vinterlige farger.

Vår

La fargene spire. Etter en lang vinter er det ingenting som inspirerer mer en trær som blir grønne og blomster som titter fram. La disse fargene inspirere rommet ditt og skap en lysere stemning. Macarons putetrekkene er perfekte til denne årstiden samtidig som de ikke tar overhånd. Selv er jeg glad i litt gul og turkis om våren. For dere som liker mørke farger vil jeg igjen anbefale mørke blå, dette er en klassisk farge som funker til alle årstider. Se også Le Ritz i hvitt eller taupe som jeg personlig synes passer svært godt til denne årstiden.

Le Ritz sengetøy av Tara Anthun

Le-Ritz putetrekk og sengesett. Bytt putetrekk med årstiden, men behold dynetrekket. Enkelt og rimelig

 

Sommer

Sengetøyet om sommeren burde være lett og luftig. Alt jeg ønsker meg her er et sengetøy som solen selv kan reflekteres i. Jeg anbefaler en romantisk seng av hvitt sengetøy men en diskrée stigesøm rundt putekanten. Comtesse de Bragelonne er det perfekte sengesettet uansett sesong, men om sommeren er det ingen annen jeg vil ha. Den tillater seg godt til små dekorative puter og kanskje et sengeteppe i enkle pastell farger.

Soverom som i Provence

Soverom ala Provence

Høst

Den beste insipirasjonen du kan finne for å pynte soverommet om høsten kommer fra trærene. Hvordan de skifter farge fra grønn, til oransje, til dyp rød og til brun er noe av det vakreste med høsten. La disse fargene eller motiver av blader fylle soverommet ditt. Nok en gang er putetrekkene Avenue Bosquet, Rue de Montessuy, Rue d’Auteuil og Hotel Suffren perfekt for denne årstiden.


Uansett årstid er soverommet en viktig del av ditt hjem. Ikke vær redd for å oppgradere det litt og putt ditt personlig preg over det. ⅓ av livet ditt er brukt på å sove, så da er det viktig å ha et behagelig og inspirerende soverom til alle årstider.

Få historiene, hent inspirasjonen