Kvalitet til Riktig Pris

Gjennom min karriere hos Yves Saint Laurent og Chanel er jeg blitt inspirert til tidløst design og kvalitet som varer. Dette er en lidenskap jeg deler med vårt lille team av dedikerte mennesker. Derfor kan du være trygg på at alt som er laget hos oss er av høyeste kvalitet og er tilvirket på etisk vis. Det er ganske enkelt vår drivkraft. Og ved å levere direkte uten fordyrende mellomledd er vi i stand til å tilby et eksepsjonelt produkt til fornuftige priser.

Vi vil at luksus skal være tilgjengelig og en del av hverdagen din.

En enkel verdikjede - Rettferdig luksus

Vi tror at det du betaler for et produkt skal gjenspeiles i kvaliteten på produktet og i størst mulig grad tilfalle de som har laget produktet.

Lang fraktvei, mange mellommenn og kostbare lokaler tilfører produktet ikke noen verdi. Vi synes du har krav på å vite hvor det du kjøper er laget og at det er rettferdig priset. Alle våre produkter er sydd i Portugal hvor vi vet at arbeidsforholdene er gode og at alle mottar en lønn de fortjener. Dessuten er vi overbeviste om at dersom vi skal ha et Europa som kan ta vare på tradisjoner og kultur så er det beste bidraget å kjøpe lokalt. 

infographic about tara Anthun 

 

Bli med til Portugal og se hvordan vi sammen lager det beste sengetøyet av ekstra langfibret bomull

video om lidenskap og håndverk 

 

Butikken vår - Tara Anthun Linge de Maison

Litt utenfor de dyreste shopping gatene i Oslo finner du vår lille butikk i Camilla Colletts vei 11 i Oslo. Her er du hjertelig velkommen til å ta og føle på stoffet, se fargene og detaljene før du bestemmer deg. Elsker du det helt myke eller det litt mer krispe? Vi hjelper deg med å velge mellom Percale og Satin. Ta gjerne et bilde av soverommet ditt så kan vi sammen finne det som passer best. Tross alt tilbringer du 1/3 av livet ditt i sengen så hvorfor ikke velge det som passer best for deg. Er det noe du savner eller har spørsmål så er det bare å ringe meg på 99 33 2992, å sende en melding via instagram: tara_anthun eller send meg en epost til tara@taraanthun.no


Se filmen fra butikken vår  

butikk Camilla Colletts vei